Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Futárszolgálat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Futárszolgálat képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: futarszolgalat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 120 db
24H Futárszolgálati Kft.

24H Futárszolgálati Kft.

Szolgáltatások: Éjszakai expressz szállítás, nappali expressz szállítás, szombati kiszállítás, visszfuvar vállalása, 24 órás szállítás, raktározás, komissiózás, logisztika, kiscsomag-szállítás, szállítmányozás, futárszolgálat

A postás 3x csenget

A postás 3x csenget

A társaság belföldi magánszemélyek tulajdonában van, futárszolgálatunk megbízható, tiszta öltözetű, formaruhás fiatalemberekkel áll ügyfelei rendelkezésére. Küldeményeiket motorral, személyautóval, kisteherautóval ill. nagy teherautóval juttatjuk célba. Kézbesítéseink során mindannyiunk által mértékként tekintett Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint járunk el és végezzük feladatunkat. Felelősségbiztosítással rendelkezünk, de e nélkül is erkölcsi, etikai normák között élünk és cselekszünk. Kérjük tekintse meg a futárszolgálatunk kézbesítési ajánlatait és egyéb szolgáltatásainkról rövid tájékoztatónkat. Kérjen tőlünk részletes ajánlatot.

Aranykerék Futárszolgálat

Aranykerék Futárszolgálat

Aranykerék kerékpáros és autós futárszolgálat. Árubeszerzés Legyen szó a legkisebb bélyegzőről vagy akár a 900kg-os raklapos áruról, mi mindent beszerzünk, szállítunk, és odaszállítunk. Körfuvar: Nagy darabszámú, de kis méretű leveleit, küldeményeit is nyugodtan ránk bízhatja. Olcsóbb és gyorsabb... Teherfuvar: Beindult teher és kiscsomag szállító szolgáltatásunk. Olcsóbban!: Beindult a de.-du. szolgáltatás. Mit szállítunk Futáraink a törékeny tárgyaktól kezdve a levilágított filmekig, a fogtechnikai anyagokon keresztül, az otthon felejtett mobiltelefonokig mindent gyorsan, pontosan és megbízhatóan kézbesítenek a címzettnek. Autós futárjaink egy virágcsokortól kezdve, egy raklap fénymásolópapírig, mindent gyorsan és pontosan beszereznek, házhoz szállítanak.

Asap Kft.

Asap Kft.

Az ASAP Kft. mint expressz csomagküldő szolgálat, vállalja Budapest és vonzáskörzetéből való sürgős belföldi illetve külföldi küldemények felvételét és aznapi célbajúttatását. Szolgáltatásaink Az A.S.A.P. Kft vállalja sürgős küldemények, expressz dokumentumok, sürgős áruminták célba juttatását belföldön valamint Budapest és 350 - 400 kilóméteres hatósugarában külföldön is. Főbb szolgáltatásaink, jellemzőink: - Azonnali szállítás, - Aznapi szállítás, - Expressz futár, - Expressz szállítás, - Non-stop futár, - Non-stop szállítás, - Éjjel-nappali futár, - Éjjel-nappali szállítás, - Hétvégi, ünnepnapi futár, - Hétvégi, ünnepnapi szállítás, - Gyorsposta, - Sürgős szállítás (futár), - Sürgős küldemény, - Sürgős gyógyszer szállítás, - Expressz küldemény, - Expressz futár, - Futárszolgálat, - Nyomon követés a weboldalon.

Autós futárszolgálat

Autós futárszolgálat

Silkroad Trans Kft. - Autós futárszolgálat - kisebb terjedelmű, gondos szállítást, összetett logisztikát igénylő küldemények gyors, pontos szállítása Budapestre és az ország egész területére. Raktározás, áruterítés, komissiózás, azonnali, vagy ütemezett kézbesítés rugalmas ügyintézéssel, személyre szabott, korrekt árakon. Kiállási és várakozási díjat nem számítunk fel. Szolgáltatásainkra 10.000.000,- Ft értékhatárú szállítmánybiztosítással rendelkezünk. Személygépkocsikból, puttonyos, valamint transporter jellegű kisáru szállítókból, illetőleg 1 tonna teherbírású, emelő-hátfalas kisteherautóból álló járműparkunkkal a különböző méretű, és súlyú küldemények fuvarozására mindig a leggazdaságosabb megoldást tudjuk kínálni.

Autós-Motoros Futár

Autós-Motoros Futár

Autós-Motoros futár Magyarország Éjjel-Nappali futárszolgálata Tel:06309986-707 Tel:06306827872 Non-stop:061-329.8653 Hívjon minket és 45.perc múlva Önöknél is csöngethetünk. Magyarország és Európai Unió országain belül csak azonnali indulással válalunk küldemények szállítását 65/Ft/Km+Áfa.Árat az oda-vissza megtett kilométer alapján számoljuk. Budapestet három részre osztottuk hogy könnyen és gyorsan ki tudja a futárszolgálatunk árait kiszámolni.

B-Trade Co.

B-Trade Co.

Csomagküldés, csomagszállítás, futárszolgálat és költöztetés Írország és Magyarország között! Csomagküldés, csomag, doboz szállítás Kutya, macska szállítás Kerékpár szállítás Motorkerékpár szállítás Helyi és nemzetközi költöztetés Háztól házig, azaz feladótól címzettig szállítunk! Egész Írország és Észak-Írország, valamint Magyarország, továbbá Luxemburg, Belgium, Csehország és Szlovákia teljes területén működik szolgáltatásunk.

BCS parcel

BCS parcel

Csomagküldő futár szolgálatunk irányfuvar formájában heti rendszerességgel háztól-házig történő kis és nagycsomag szállítást vállal országon belül, Magyarország és Anglia között, valamint az útvonalban fekvő városokba, mint pl. Bécs, Linz, München, Stuttgart Bonn, Brüsszel, stb. Vállaljuk továbbá különleges szállítmányok, így pl. motorkerékpár, bicikli, laptop, televízió, hűtő, vagy szerszámok, gépek fuvarozását is. Futárszolgálat keretében rövid határidővel kézbesítünk iratokat és kisebb küldeményeket is. Egyedi feltételek mellett nem zárkózunk el kisállatok szállításától sem. Nem szállítunk tűz és robbanás veszélyes anyagokat, jövedéki terméket, illegális anyagokat, gyógyszert, kábítószert, veszélyes hulladékot, fertőzés veszélyes, undort keltő és romlandó árut, elhunyt személyek földi maradványát.

BE-AND-RI Kft.

BE-AND-RI Kft.

A BE-AND-RI Kft., ÚJ Lendület /NEW IMPULSE/néven, elsősorban futárszolgálati és kiscsomag szállítási feladatok ellátásával foglalkozik Magyarország és az Európai Unió területén, háztól-házig rendszerben. Budapest és Anglia között rendszeres szállításokat végez. Szeretnénk segítséget nyújtani leendő és meglévő partnereinknek egy új szolgáltatás bevezetésével! - Magyarországról szeretne árút rendelni Angliából de nincs kinti fogadó címe? - A megrendelt árút nem szállítják Magyarországra? - Ebay-n Interneten vásárolna de nem postázzák Magyarországra a megvásárolt árút? Cégünk Angliai telephelye tudja fogadni az Önök megrendeléseit. Előnye, hogy sok internetes áruház Anglián belül ingyen szállít házhoz, így csak a kezelési és hazaszállítási díjat kell kifizetni. - Rendelés felvétel - Angliai banszámla - Angliai cím - Küldemény fogadás - Küldemény tárolás - Gyűjtő szállítás Általános szolgáltatások Levelek, hivatalos küldemények, csomagok, berendezések szállítását kisáru szállító járművekkel végezzük maximum 1,5t-ig, Magyarország területén és Európában bárhova rövid határidővel.

Hirdetés
BestOffice.hu

BestOffice.hu

Cégünk irodai papíráruk, irodaszerek és tisztítószerek széles választékával várja vásárlóit. Az értékek korát éljük! Ha nem minőséget forgalmaz egy cég, az kiszorul a piacról. Az egyetlen út, hogy egy vállalkozás megtartsa a vevőit, és új vevőket szerezzen, hogy minél többet adjon a lehető legkevesebbért. Mi kereskedők vagyunk, ezért tudjuk: - A vevők egyre igényesebbek és ár-érzékenyek. - Kevés az idejük, ezért egyre több szolgáltatást igényelnek. - Magasak a szolgáltatásokkal, termékekkel szembeni igényük. Ez így természetes. Mi is hasonló elvárásokat fogalmazunk meg szállítóinkkal szemben. Mi nem csak eladunk, mi szolgáltatunk. Engedje meg, hogy most Önnek is bizonyítsunk. A Best Office minőséget kínál egyszerű árucikk, egyszerű szolgáltatás árában. Üzletpolitikánk, melyet a VEVŐ igényeinek figyelembevételével alakítottunk ki: Feladatunknak érezzük, hogy levegyük ügyfeleink válláról az irodai cikkek beszerzésének gondját, garantálva a vevőink által igényelt kiváló minőséget, reális áron. Célunk, hogy napról napra tökéletesebbé tegyük szolgáltatásunkat. Fontosnak tartjuk, hogy megrendelőink állandó fejlődésével lépést tartsunk és a változásokhoz mindig igazodjunk.

BevásárlóSzolgálat.hu

BevásárlóSzolgálat.hu

A megrendelt árukért minden esetben a Cora által kiállított számlán szereplő árat kell megfizetni! Szolgáltatásaink Élelmis zer házhozszállítás az áruházakból Önnel is előfordult már, hogy nem maradt ideje, energiája a bevásárlásra a napi rohanásban? Szívesebben töltené az idejét fontosabb dolgokkal, minthogy órákig bolyongjanak a gyerkőcökkel egy hiperben? Segítünk! Rendelje meg tőlünk a szükséges árukat, mi bevásárolunk és a kért időben házhozszállítjuk Önnek! Szolgáltatásunk előnyei: óriási áruválaszték, hipermarket árak, folyamatos akciók, minőségi termékek, nincs cipekedés,nincs sorbaállás... Minőség: A termékek minőségére a Cora név a garancia. Szolgáltatásunk cégek és magánszemélyek részére egyaránt elérhető. Nincs minimális rendelési érték. Megrendelését leadhatja itt, az online áruházunkban, telefonon vagy e-mail-ben.

BorBolt.hu

BorBolt.hu

Online boráruház. Cégnév: Magyar Online Boráruházak Kft. Központi cím: 1036 Budapest, Bécsi út 52. Az alábbi borvidékek és pincészetek termékeiből választhat: Duna borrégió, Balaton borrégió, Eger borrégió, Észak-Dunántúl borrégió, Pannon borrégió, Tokaj-Hegyalja borrégió, Sopron borrégió. Borászatok: Az alábbi borászatok, pincészetek termékeit vásárólhatja meg oldalunkon. Iványi Zsófia, Köpcös Pince, Laposa Kézműves Pincészet, Sebestyén Csaba, Pannon Tokaj, Kiss Gábor, Heimann Pince ...

Centrum Európa EXpressz

Centrum Európa EXpressz

A Futárszolgálat 2004. decemberben kezdte meg működését. Az elmúlt évek során végbement dinamikus szervezeti és technikai fejlődés eredményeként mára a piac meghatározó szereplőinek számítunk, és törekszünk professzionális futárszolgálatként szolgáltatni megrendelőink részére. Alapelveink: megbízhatóság gyorsaság pontosság biztonság diszkréció Szolgáltatások: 1. Expressz futár 2. Standard futár 3. Gyűjtőjáratos futár 4. 24-órás futár 5. Bagoly futár 6. Vidéki futár

Complexpress Logisztikai Kft.

Complexpress Logisztikai Kft.

Gyors, sokrétű csomagküldési és futár szolgáltatásokat nyújt a Complexpressz Logisztika Kft., rugalmas határidő teljesítéssel. Egyedi megoldásokat kínálunk küldeménye csomagolásában, címkézésben, a piacon egyedülálló garanciális kiszállítási feltételekkel. Lehetőség van belföldi és külföldi idő garantált kézbesítésre is, belföldön a munkaidőn kívül is van egyedi csomagátvételi lehetőség az ország 3000 pontján, akár utánvét kezeléssel. Idő - és árgaranciát nyújtunk, a határidők betartásával, valamint nincs se üzemanyag felár, se e-útdíj költség. Kollégáink szívesen várják kérdéseit és megrendelését a honlapunkon megtalálható elérhetőségeinken.

Csacsitransz Kft.

Csacsitransz Kft.

Non-stop költöztetés, bútorszállítás, lomtalanítás! Megrendelőink időbeosztásához rugalmasan igazodva akár hétvégén vagy éjszaka is dolgozunk, telefonon pedig a nap minden órájában elérhetők vagyunk. Több éves tapasztalattal, jó referenciákkal, gyors és pontos munkavégzéssel, hétvégén is hétköznapi árakon állunk ügyfeleink rendelkezésére. Igény szerint csomagolunk, csomagolóanyagot kiszállítunk, egyéb szerelési feladatokat is vállalunk. Ingyenes munkafelmérést biztosítunk.

Csomag Angliába

Csomag Angliába

Profi, és megbízható csomagküldési szolgáltatást szeretne Angliába? Ne keressen tovább! Cégünk sokéves tapasztalattal foglalkozik csomagküldéssel Angliába, melyet gyorsan és precízen végzünk el szakembereink segítségével. Lepje meg kinn élő barátait vagy rokonait, hisz a szállítást olcsón biztosítjuk Önnek! Csak annyi a dolga, hogy keressen fel minket, vagy kérje ki űrlapunkat weboldalunkon, a többit bízza ránk! Tekintse meg internetes oldalunkat részletes információinkért és szolgáltatásainkért, valamint elérhetőségeinkért, és válassza a Regalis LKW kft. nyújtotta prémium kategóriás csomagküldési szolgáltatásokat! Ígérjük, elégedett lesz velünk!

Csomagküldés Angliába megfizethető áron

Csomagküldés Angliába megfizethető áron

Nemzetközi költöztetés Angliába, valamint Angliából Magyarországra, illetve más európai országokba, többek között Ausztriába, Németországba, Franciaországba és Belgiumba. A költöztetés a legnagyobb körültekintés mellett, jó hangulatban, a költöző számára kényelmesen és zökkenőmentesen történik. Tapasztalt költöztetőként ellátunk a csomagoláshoz szükséges tanácsokkal is. Szolgáltatásaink között szerepel a csomagküldés is. A ránk bízott csomagokat kérésre akár háztól házig is szállíthatjuk. Kérdés esetén hív bátran.

Tuti menü