Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása Futárszolgálat fórum 50146 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás Futárszolgálat fórum 50146 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Futárszolgálat fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum
Itt vagy: futarszolgalat.tlap.hu » futarszolgalat.tlap.hu fórum » írás a fórumra

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése Fabian11 hozzászólására
Magánszemélyként a telefonom eladása során más településre kellet (volna) egy telefonkészüléket utánvéttel eljuttatnom. Vaterásként eszembe jutott a vatera futár. Megnéztem a vatera oldalát és az ár/szolgáltatás alapján a GTR Logistics Kft.- re mint vatera futárra esett a választásom.
A vatera oldalán megrendeltem a futár szolgáltatást de hibát követtem el amikor nem értékbiztosítással adtam fel a csomagot. A vaterát megbízható cégnek tartom, ezért valahogy azt gondoltam, hogy a partner cégeiben is vakon bízhatok.
Április 25-én otthonomban a futár a megrendelésnek megfelelően átvette a kék színű vastag, átlátszatlan nejlonba légmentesen lehegesztett csomagot. Ellátta vonalkóddal és átadta a számlát és az átvételi elismervényt.
Türelmesen vártam, hiszen közbejött az ünnep, aztán május első hetében elkezdtem érdeklődni.
Előbb azt a tájékoztatást kaptam, hogy csak rossz fele ment a csomag, aztán keresték, de május 8-án már azt a választ kaptam az ügyfélszolgálatos hölgytől, hogy adjam be a kártérítési igényt, mivel a csomag elkeveredett. Hozzáteszem, hogy az utánvét összege, melyet a csomag átadásakor kellett volna a futárnak átvenni negyven ezer forint, ezzel szemben az értékbiztosítás nélkül feladott elveszett csomagért a cég egységesen tízezer forint kártérítést hajlandó kifizetni.
40.000 forintos csomagnak az utánvétel miatt a költsége 1710 Ft. volt. Az értékbiztosítás ezen felül lett volna 30*50 Ft azaz 1500 Ft. Nem sok belátom, csak már így is 38290 forint lett a telefon értéke, úgy meg már csak 36790 forintot kaptam volna érte. Ha egy csomag nincs értékbiztosítással ellátva, akkor azt el kell lopni? Milyen cég az ahol ezt csak egy legyintéssel és tízezer forint kártérítéssel el lehet intézni? Ez volna egy futárcég felelősségteljes szolgáltatása? ?Gartrans és jól mennek a dolgok?? Hát hogyne. Annyira jól, hogy utána meg se kerülnek.
Tuti menü