Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mondd el véleményed, tapasztalatod a Futárszolgálat fórumon: Elégedetlen - Máté [2. oldal]
részletek »

Futárszolgálat fórum: Elégedetlen - Máté [2. oldal]

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Futárszolgálat fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: futarszolgalat.tlap.hu » Futárszolgálat fórum
Keresett kifejezés
Keresés
Elégedetlen ügyfél2013.12.17. 16:14 | Válaszolok | #66966
Elégedetlen ügyfél

G4S futárszolgálat:
5 napja rendelt árut nem képesek még mindig kiszállítani Zalában, az ügyfélszolgálat csak hiteget, hogy a futárnál a csomag.
Ezekre ne bízza senki a csomagját!!!

mue2013.06.26. 08:18 | Válaszolok | #63222
mue

Szasztok!

Érdekelne, hogy olyan típusú futárszolgálatot tudtok-e ajánlani, ami a következőt meg tudja oldani:
vettem pl egy veszprémi eladótól egy pingpongasztalt, amit autóval nem tudok magam elszállítani Budapestre.
Tehát az kéne, hogy a futár kimenjen A címre és elszállítsa B-re ahol fizetném.

M. Laci2012.12.20. 17:39 | Válaszolok | #57393
M. Laci

A fórumot végig olvasva látom, hogy sok fórumozónak negatív tapasztalata volt néhány futárszolgálattal. Sajnos azt kell mondjam igazuk is lehet, ezért azt ajánlom a hasonló cipőben járóknak,használják a futárbörze . hu független futárszolgálat közvetítő ingyenes börzét. Itt akár gáztűzhely, akár telefonkészülék kiszállítására találnak megfelelő futárszolgálatot. Csak be kell rögzíteni a szállítandó küldemény adatait és a futárszolgálatok megteszik ajánlatukat (csak azok, akik megfelelnek a szállítási feladat elvárásainak!). A beérkezett ajánlatok közül kiválasztom a számomra legkedvezőbbet és ennyi. Próbáljátok ki Ti is![A hozzászólás moderálva: 2012.12.20. 17:46]

molnárné Mikó Éva2012.10.18. 21:43 | Válaszolok | #55357
molnárné Mikó Éva

Én egy gáztűzhelyet vásároltam a vaterán,és nekem is ésszerűnek tűnt a vaterafutár szolgáltatását igénybe venni a szállításhoz.Bár ne tettem volna!!!!! A tűzhelyet először egy hétig nem vették át szállításra az eladótól mindenféle kifogásokkal ,utána nem szállították ki hozzám mert napokon keresztül nem fért bele a helyi futár útvonalába időben.Azután felvirradt a szép nap megérkezett a tűzhely laza 10 nap után egy egész napos várakozással megtoldva a szállítás napján.És a plusz poén a tűzhely össze-vissza volt törve,a szállító természetesen nem jött vissza érte és mosta kezeit,hogy nála nem sérülhetett meg.Mivel az átvételi elismervényt aláírtam utólagos reklamációt nem fogadnak el.Honnan a fenéből kellett volna tudnom,hogy a precíz csomagoláson belül egy marék lepattogzott zománc és összetört műanyag alkatrész fogad egy teljesen használhatatlan állapotú tűzhellyel ,holott én egy hibátlant vettem.Mielőtt valakinek eszébe jutna ,hogy esetleg az eladó csapott be hát szó sincs róla.A GARTRANS gondos munka végzésének következménye a tűzhely állapota.Most se pénzem se tűzhelyem ,igazán felemelő érzés.Tényleg mindent el kell tűrnünk a szolgáltatóktól????? Én azért még próbálkozom,de mindenki okulására írtam meg a történetet,hogy nagy ívben kerülje el a nevezett futárszolgálatot.
Még hogy jól mennek a dolgok ?! El kellene gondolkodni ezen a szlogenen!!!!Bár ahhoz először lelkiismeretet kellene venniük valahol.Éva

J. István2012.08.15. 14:56 | Válaszolok | #53101
J. István

Megbízható , gyors, készséges és árakban kedvező. Motoros, autós és kisteherautós futárral is rendelkeznek, bármekkora csomagot elvisznek bárhova,bármikor, akár külföldre is! Én nem csalódtam bennük, csak ajánlani tudom őket. Tényleg megbízhatóak. mobilfutar. hu[A hozzászólás moderálva: 2012.08.15. 15:02]

Hirdetés
Fabian112012.05.10. 16:17 | Válaszolok | #50146
Fabian11

Magánszemélyként a telefonom eladása során más településre kellet (volna) egy telefonkészüléket utánvéttel eljuttatnom. Vaterásként eszembe jutott a vatera futár. Megnéztem a vatera oldalát és az ár/szolgáltatás alapján a GTR Logistics Kft.- re mint vatera futárra esett a választásom.
A vatera oldalán megrendeltem a futár szolgáltatást de hibát követtem el amikor nem értékbiztosítással adtam fel a csomagot. A vaterát megbízható cégnek tartom, ezért valahogy azt gondoltam, hogy a partner cégeiben is vakon bízhatok.
Április 25-én otthonomban a futár a megrendelésnek megfelelően átvette a kék színű vastag, átlátszatlan nejlonba légmentesen lehegesztett csomagot. Ellátta vonalkóddal és átadta a számlát és az átvételi elismervényt.
Türelmesen vártam, hiszen közbejött az ünnep, aztán május első hetében elkezdtem érdeklődni.
Előbb azt a tájékoztatást kaptam, hogy csak rossz fele ment a csomag, aztán keresték, de május 8-án már azt a választ kaptam az ügyfélszolgálatos hölgytől, hogy adjam be a kártérítési igényt, mivel a csomag elkeveredett. Hozzáteszem, hogy az utánvét összege, melyet a csomag átadásakor kellett volna a futárnak átvenni negyven ezer forint, ezzel szemben az értékbiztosítás nélkül feladott elveszett csomagért a cég egységesen tízezer forint kártérítést hajlandó kifizetni.
40.000 forintos csomagnak az utánvétel miatt a költsége 1710 Ft. volt. Az értékbiztosítás ezen felül lett volna 30*50 Ft azaz 1500 Ft. Nem sok belátom, csak már így is 38290 forint lett a telefon értéke, úgy meg már csak 36790 forintot kaptam volna érte. Ha egy csomag nincs értékbiztosítással ellátva, akkor azt el kell lopni? Milyen cég az ahol ezt csak egy legyintéssel és tízezer forint kártérítéssel el lehet intézni? Ez volna egy futárcég felelősségteljes szolgáltatása? ?Gartrans és jól mennek a dolgok?? Hát hogyne. Annyira jól, hogy utána meg se kerülnek.

teréz. k2011.12.14. 15:08 | Válaszolok | #47500
teréz. k

köszönjük az infót a top futárról sajnos mi is ismerjük már. A cég egy másik cégtől szokta elhalászni a megrendelőket valami bolygótól aszem ez a cég neve. velük nincs is gond egy régebben ott dolgozó alatt müködik a top futár. Jól irta az elöző fórumozó kerülje mindenki a TOP FUTÁR céget!

pupi0112011.12.14. 15:02 | Válaszolok | #47499
pupi011

Felhivnám mindenki figyelmét egy megbizhatatlan futá cégre, fűt-fát igérnek a i jól is hangzik de nem igazán megbizhatóak. én utána jártam a cégnek és semmilyen komoly múlt nincs mögötte. egy közeli ismerősöm velük szállitatott és amire egy órát mondtak az több mint egy nap volt. az ügyvezető igazgatónak mondott személy egy utolsó csöves. Óvakodjatok a TOP FUTÁR KFT-TŐL Sajnos a cég folyamatosan szedi áldozatait! Ügyvezető neve: M. Ádám

Pigisz Géza2011.05.23. 10:42 | Válaszolok | #41385
Pigisz Géza

2011.04.07.-én feladott ill.a címzett által átvett csomagom után a pénzemet 2011.05.23-án kaptam meg legalább tíz telefonálás után.
A leszállítás ugyan rendben volt,de én többet nem fogok velük szállíttatni az biztos.

Máté2011.04.06. 13:17 | Válaszolok | #40324
Máté

A pps futárszolgálattal vigyázzatok,tolvajok vannak közöttük,eltünnek a csomagok,az ügyfélszolgálat fellengzős,még nekik áll feljebb,egy etikátlan,mocskos,banda,a szolgáltatásuk nulla.Ha megrendeled 3-4 nap múlva jönnek,nem értesítenek ,hogy pontosan mikor.Egy káosz ami ott van!!!

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü